Menu
Contact
Menu
Contact
Menu
Contact
Alles over geitenvlees
Home > Ons verhaal

Ons verhaal.

Trots zijn we dat we mogen werken met het mooiste stuk vlees dat er bestaat. Om constante kwaliteit te garanderen, zorgen we ervoor dat onze geiten het goed hebben. Dat is de kracht van Villa Capra. En dat merkt je in de keuken en op het bord.

Afspraak maken

Slagers en koks met pit.

De mensen achter Villa Capra weten dat ze met een bijzonder product te maken hebben. Ze staan te popelen om deze culinaire parel bij het grote publiek onder de aandacht te brengen.

Bij Villa Capra werken alleen professionals met gevoel voor hun vak. Dat ziet je terug in de zorgvuldig geslachte en geprepareerde producten uit ons assortiment, maar ook in de kant-en-klare gerechten die we met liefde voor je bereiden. Zo kunt je er altijd voor kiezen om zelf een kunstwerk op het bord te toveren of het aan ons over te laten.

Geitenvlees voor restaurants en slagers met pit

Welzijn voor dier en milieu.

Natuurlijk zegt iedere veehouder dat hij op een optimale manier voor zijn dieren zorgt. Dat geldt al helemaal voor de biologische fokker. Maar bij Villa Capra durven we te zeggen dat we écht het verschil maken. Ons vlees komt uitsluitend van vrouwelijke geiten die een rustig en prettig leven hebben geleid, waarin ze heerlijke melk hebben gegeven voor uiteenlopende zuivelproducten gemaakt van gezonde geitenmelk.

Na hun werkzame leven blijven we onze geiten goed verzorgen. Door een uitgebalanceerde voeding is het vlees niet alleen van uiterst hoge kwaliteit, maar voelen de dieren zich ook prettig. Zo scharrelen ze tot de slacht tevreden rond op de boerenerven van Nederland. Want al ons vlees komt van binnenlandse grond, dus constante kwaliteit is gegarandeerd. Lokaal, duurzaam, diervriendelijk en traceerbaar. En dat proef je.

 

Dé onontdekte delicatesse.

Soms kan iets nieuws gewoon voor je neus liggen. Het eureka-moment ligt te wachten om gevonden te worden. Dat geldt zeker voor Villa Capra.

Bekijk onze commercial

Eigenlijk kunnen we alleen maar voordelen bedenken. Zou je het niet zelf eens gaan proberen?

- Reijer Evers -

Klanten aan het woord.

Sympathiek bedrijf met vakkundig personeel. Herkomst van het vlees is duidelijk en de slagers hebben passie voor het vak.

Mooi om te zien dat ik mijn gasten iets bijzonders kan bieden, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit, smaak en gezondheid.

Al een tijdje ben ik op zoek naar hoogwaardig geitenvlees. Villa Capra biedt een product dat er echt met kop en schouders bovenuit steekt.